سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

دختری24ساله هستم.قدم 159 و وزنم85 کیلو است.بیشتر چاقی ام سینه ام وباسنم است وچون کمرم هم باریک است.برجستگی باسنم بیشتر است.و هر روز پیاده روی ودرازونشست 100تا ودمبل انجام می دهم.شام نمی خورم .اصلا نمک وسس مایونز وشیرینی نمی خورم.ولی لاغر نمی شوم.سوال این است که آیا من می توانم لاغری از طریق سلولیت انجام دهم؟ اگه می شود. بیشتر چه موردی را برای لاغر شدن پیشنهادمی کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر حسین رحیمی:
با کمک سیستم لیزر کم توان rfوکویتاسیون میتوان مشکل شمارا برطرف نمود.
منبع: پزشک آنلاین