سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

من دماغم گوشتی می باشد که میخواهم آن را عمل کنم ولی شنیدم که گفتن اگه دماغتون گوشتی باشه بعد از عمل دوباره به حالت اولیش می رسد حالا میخواستم بدانم این مطلب درست می باشد یا نه؟در ضمن آقای دکتر میخواستم بدونم خود شما هم عمل زیبایی انجام می دهید یا نه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد مهدی طرزی:
با اصول راینوپلاستی نوین تفاوت خاصی بین انواع بینی وجود ندارد. بله به گالری عکس مراجعه کنید.
منبع: پزشک آنلاین