سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

خانمی27 ساله ام. من فک پایینم کمی عقب بود به دکتر مراجعه کردم گفتند عمل جراحی فک پایین و چانه باید انجام بدم و حدود 5 یا 6 باید فک ها از هم فاصله بگیرند.الان یک سال و 10 ماه است که ارتوندسی کردم اما فقط 4 میل فاصله شده و دکتر می گه زیاد تغییری نمی کنی با این حال من فروردین عمل دارم. خواستم بپرسم این عمل چه عوارضی داره؟ خیلی درد داره؟ آیا دهان بسته می مونه یا باز؟ به نظر شما به زیبایی من کمک می کنه؟مراقبت بعد از عمل و چیزهایی رو که باید رعایت کنم بهم بگین؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
احتمال ایجاد عوارض بسیار پایین است (بیحسی پس از جراحی ـ احتمال نیاز به جراحی مجدد ...) این جراحی درد زیادی ندارد . در تکنیکهای جدید جراحی فک دهان اصلاً بسته نمیشود . معمولاً جراحی های فک به زیبایی صورت بسیار کمک میکنند . جهت آشنایی با مراقبتهای پس از جراحی به مطلب مربوط در سایت مراجعه کنید .
منبع: پزشک آنلاین