سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

50 روز پیش عمل بینی انجام دادم در ویزیت اول پس از عمل چسب زدن معمول + ماساژ ملایم کناره ها رادوبار در روز توصیه کردید. دیروز ویزیت دوم آمدم این بارچسب زنی یو را زاویه دار با چسب 3m تجویز کردید.شما چسب زدن را با فشار در طول دوطرف از پایین به بالا_و در آخر فشار به نوک بینی به سمت بالا برای جمع کردن چسب انجام دادید.(فشار زیاد)سوال با توجه به اینکه ویزیت بعدی تاسه ماه دیگر است تا چه مدت این روش چسب زنی انجام شود؟هنگام چسب زنی فشاری مانند شما اعمال کنم؟وماساژملایم آموزشی در ویزیت اول باید ادامه پیدا کند؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمد مهدی طرزی:
به طور کلی ماه اول پس از عمل به صورت دو لایه و ماه دوم به صورت یک لایه و پس از دو ماه به صورت مقطعی و نه دائم می بایست از چسب استفاده کنید و بهتر است این کار همراه با ماساژ صورت گیرد.
منبع: پزشک آنلاین