سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

من حدود۲ هفته است که عمل بینی انجام دادم توسط خودتون؛هرموقع بینیمو بازمیکنم تا۱ساعت باز باشه دوباره ببندم اولا خیلی دونه های چربی رو بینیم هست بعدشم شروع میکنه پف کردن یعنی هم این چربی هاهم پف کردنا به مرور خوب میشه‏?آخه ازبس دونه چربی داره اصلابینیم شکل جالبی نداره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
پوست بینی را بایستی کاملا در حمام تمیز نمایید و ورم هم کاملا طبیعی است عجله نکنید و نگران هم نباشید.
منبع: پزشک آنلاین