سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

در عمل ترمیمی بینی، برای پیوند غضروف عوارضی مشاهده شده یا خیر؟ و میشه ارتفاع تیغه یک بینی رو که بیش از اندازه بافت ازش برداشته شده رو در سراسر طول بینی زیاد کرد و در عین حال تیغه بینی رو هم تیزتر کرد؟(تیغه بینی گرد و پخ شده و به عقب رفته).

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر مسعود جعفری پور:
مشکل شما با پیوند غضروف حل خواهد شد و عوارض بسیار کم است اگر از غضروف بدن خود بیمار استفاده شود.
منبع: پزشک آنلاین