سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

حدودا یک سال میشه که آقای دکتر قاضی دندونای منا ارتودنسی کرده به گفته ی ایشان فک پاینم از فک بالام کمی جلوتره شیبشم زیاده و فکم پاینم اصلا حالت گردی نداره آقای دکتر میگن باید جراحی کنید آیا بنظر شما این جراحی لازمه؟تاثیری شگفتی در چهرم بوجود میاد یا خیر؟اگه لازمه چند ماه دیگه باید جراحی کنم؟ بیمه ی تامین اجتماعی تاثیری در هزینه بیمارستان داره؟ میشه همزمان با جراحی فکم بینیمم جراحی کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
اگر اسکلت فک پایین از فک بالا جلوتر باشد برای اصلاح آن فقط جراحی چاره ساز است و ارتودونسی تنها کمکی نمی کند . معمولاً جراحی های فک ، صورت را زیباتر می کند . امکان همزمان جراحی بینی و فک وجود دارد.
منبع: پزشک آنلاین