سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

بنابه تشخیص چند پزشک مبنی برکوچک بودن فکم نسبت به دندانهایم دندانهای عقل(بالاوپایین باهم) سمت راست رادریک جلسه وسمت چپ رابفاصله20روز جراحی و خارج نمودم وتا یکماه قادر به تکلم وغذا خوردن نبودم الان که 10سال از آن میگذرد باز نگهداشتن دهانم برای اعمال دندانپزشکی بسیارسخت ودردناک است همچنین حدود 2ماه است این درد دایمی شده و با سمت چپ قادر به جویدن نیستم (پیش از این به جراح فک مراجعه کردم و چون در آن زمان فقط صدا میداد وهنگام غذاخوردن دردنداشتم گفت با آن مداراکن) اما حالا با این درد چه کنم.البته فک پدرم هم هنگام خوردن غذا صدا میدهد اما دردی ندارد.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
درد فک کنونی را نمیتوانید به جراحی 10 سال قبل نسبت دهید ، برای درد مفصل فک علتهای گوناگونی است که مهمترین آنها اختلالات اکلوژن (جفت گیری دندانها) و نیز استرس ، اضطراب ، نگرانی و بیخوابی است .
منبع: پزشک آنلاین