سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

پسری ۲۱ ساله هستم که ۱۴ سالگی ارتودنسی من به پایان رسید ولی فک بالای من جلو هستش میخواستم بدونم که الان که من ارتودنسی ندارم جراحی فک انجام میشه و اینکه بعد از جراحی فک نتایج جراحی دائمی است یا این که فک دوباره حرکت میکند در ضمن من سوئد زندگی میکنم میخواستم ایران عمل کنم تا چند وقت بعد از عمل نمیتونم پرواز کنم.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
نتایج جراحی فک همیشگی و بدون برگشت است پس از جراحی بهتر است تا حدود 4 هفته تحت نظر باشید ، باید قالبهای فک شما بررسی شوند تا مشخص شود نیاز به ارتودونسی مجدد دارید یا نه.
منبع: پزشک آنلاین