سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

من پیش دکتر لقمانی نوبت داشتم ولی وقتی بینیمو دیدند گفتند عمل نمیکنند چون شاید دوباره برگرده چون بینیم گوشتیه اما دوستام که پیش دکترای دیگه عمل کردند بینیهاشون بدتر از من بوده و بعد از عمل خوب شده و راضیند.من پیش خودتونم نوبت دارم به نظرتون چکار کنم؟خیلی دوست دارم بینیم عمل بشه

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بهنام خرّمی:
مهمترین موردی که در مورد بینی گوشتی باید در نظر داشت قبول بیمار از وجود پوست ضخیم بینی است که از ایجاد نتیجه ایده ال متاسفانه جلوگیری میکند.بیمار با بینی گوشتی باید به فکر بهتر شدن باشد نه ایده ال شدن.البته معدودی از بینی های گوشتی قابل عمل نیستند و در عین حال تکنیکهای جراحی در بینی های گوشتی کاملا متفاوت است.اگر شما هم به فکر بهتر شدن هستید احتمالا میتوانید عمل کنید.
منبع: پزشک آنلاین