سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

حدود ده سال پیش بینیم رو عمل زیبایی کردم ولی راضی نبودم اما به علت رشته تحصیلی که تربیت بدنی بود نتونستم دوباره اینکار رو انجام بدم بینی من اول استخونی بود اما حالا قوس خیلی زیادی داره و نوکش خیلی بلنده با مراجعه به پزشکی گفتن باید پیوند غضروف بشه و ارتفاع نوکش هم کم بشه اما معلوم نیست جواب بده نظر شما چیه؟ آیا هزینه ترمیم با هزینه کسی که بار اول داره عمل میکنه یکیه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
چنانچه نیاز به جراحی مجدد باشد باید با دقت نظر و تکنیک جراحی صحیح ترمیم انجام شود. در جراحی در هیچ شرایطی با قاطعیت در مورد نتیجه جراحی نمی توان پیش بینی و اظهار نظر کرد و فقط باید در انتخاب روش صحیح دقت کرد.
منبع: پزشک آنلاین