سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

من و خواهرم 2قلو هستیم.15سال داریم.آیا در این سن امکان عمل بینی وجود دارد؟ برادرم انحراف بینی دارد.18 ساله.آیا میتواند اول عمل انحراف بینی را انجام دهد وبعد عمل زیبایی انجام دهد؟یا هر دو عمل را یه جا انجام دهد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
برای دختران این عمل در پایان 17 سالگی و در پسران پایان 18 می باشد.بهتر است عمل انحراف و زیبایی را در یک عمل انجام دهید و تمام بیمارانی که توسط ما رینوپلاستی می شوند انحرافشان نیز کاملا برطرف می گردد.
منبع: پزشک آنلاین