سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

دختر 24ساله ای هستم که افتادگی پلک بطور مادرزادی دارم البته فقط چشم راستم.وقتی که سه الی چهارساله بودم حدود دوبار جراحی داشتم یک بار هم در دوران دبیرستان جراحی داشتم ولی متاسفانه پلک منو آنقدر کوتاه کردن که اولا وقتی که چشمم رو میبندم چشم بطور کامل بسته نمیشه..دوما این چشمم خیلی کوچکتر از اون چشم بنظر میرسه..میخواستم بدونم بنظر شما امکانش هست که با جراحی دیگه ای پلکم رو یکم بلنتر کنن با اضافه کردن پوست...تا چشمانم شبیه تر و جفتر بهم بشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا فرتوک زاده:
اگر پلک را بلندتر کنند افتادگی بیشتر نشان داده میشود که خیلی قشنگ نیست پلک فلج و بالاخره هیچگاه شبیه پلک طبیعی نیست.
منبع: پزشک آنلاین