سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

فک پایینم جلو هستش که باید جراهی بشه مشکلی که خیلی منو اذیت میکنه اینه که سمت راست و چپ فکم(پایین) با هم فرق دارن طوری که ظاهر سمته چپم oval هست ولی راستم round.از سمت چپ راضی ام چون بزرگه و قشنگ هم هست ولی راست دقیقا برعکس.دست که میزنم استخوانش نسبت به چپ نازکه. و در ضمن انگار که یه تیکش شکسته افتاده و یکم هم مایل به داخله. آیا با جراحی درست میشه؟ از ایمپلنت استفاده میکنن یا نه؟ برام خیلی مهمه که صورتم بدونه نقص باشه.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
جلو بودن فک به راحتی با جراح فک قابل اصلاح است ولی اصلاح همزمان عدم قرینگی در فک کمی مشکل تر است و شاید نیاز به بیش از یک بار جراحی باشید و بسته به نوع عدم تقارن نیاز به جراحی روی استخوان و یا گذاشتن پروتز وجود دارد.
منبع: پزشک آنلاین