سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

چند وقت پیش نوبت داشتم اومدم بینیمو دیدید گفتید عمل نمیکنید چون نتیجه نمیگیریم و گوشتیه و برام نوبت عمل سرپایی زدین.میخواستم بدونم این عمل سرپایی مؤثره؟استفاده از دستگاه آیدان خوب هست؟عمل سرپایی درد داره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
این عمل تنها سوراخ های بینی شما را کوچکتر و جمع تر می کند و تاثیری بر روی سایر قسمت ها ندارد.در این کار تنها به اندازه یک آمپول بی حسی است و درد و ناراحتی دیگری ندارد و بخیه ها یک هفته بعد برداشته می شوند.آیدان هیچگونه تاثیری ندارد و مصرفش توصیه نمی شود.
منبع: پزشک آنلاین