سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

7ماهه که عمل رینو پلاستی انجام دادم انحراف داشتم.الان که ورم دیگه ندارم همه با دیدنم میگن بینیم کجه.خیلی حساس شدم واقعا ناراحتم.دکتر خواهش میکنم راهنمایم کنید...آیا احتیاج به ترمیم دارم و اصلاح میشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
در افرادی که انحراف شدید قبل از عمل دارند پس از عمل هم درجاتی از این انحراف باقی می ماند.البته پزشک جراح می تواند با ماساژهای پس از عمل تا حدود زیادی به بهبود آن کمک نماید.به پزشک جراحتان مراجعه نمایید.
منبع: پزشک آنلاین