سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

حدود 5 هفته پیش بینی ام را عمل کرده ام،پزشک جراحم اعتقادی به چسب بیش از دو هفته را،ندارند و معتقدند که تاثیری ناچیز در فرم و کاهش ورم سهم چسب است و بعد از دو هفته کاملا بی تاثیر است،بنده حدود یک هفته است که از چسب استفاده نمی کنم،اما توصیه های شما به مریض هاتون در مورد استفاده ی چسب تا4 ماه مرا خیلی نگران کرده است،آیاعدم استفاده بنده از چسب می تواند برروی فرم بینی ام تاثیر گزار باشد؟بینی بنده همچنان متورم است ،قبلا بینی استخوای داشتم وزمانی که چسب می زنم خیلی جوش می زند.ممنون می شم به سوالم پاسخ دهید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
در شیوه راهنمایی که ما به بیماران خود داریم مدت چسب زدن 4 ماه است که بر روی ورم بینی و فرم گیری آن بسیار موثر می باشد ولی شما می بایست به پزشک خود مراجعه نمایید.
منبع: پزشک آنلاین