سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

آقای 53 ساله هستم 24 سال پیش فیشر عمل کرده ام مدتی است دوباره کمی ناراحتم کرده با نظر پزشک موسیلیوم (ملین ),پماد MG وپماد ایلیتیازوم 2درصد استفاده میکنم وبهتر هستم . کدامیک از این 3 دارو را اگر همیشه استفاده کنم بی ضرر هستند؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر مهرداد رضایی:
همان گونه که میدانید تمام دارو ها برای مصرف دائمی مضر هستند ولی شما بهتر است برای دو ماه از موسیلیوم و سبوس برنج و گندم روزانه سه بار هر بار سه قاشق غذا خوری استفاده نمائید و بعد تشریف بیاورید مطب من شما را معاینه کنم شاید به هیج داروئی دیگر نیاز نداشته باشید. ضمنا برای مدت دو هفته از پماد دیلتیازیم و پماد الفا نیز استفاده کنید . فراموش نشود روزانه سه بار در لگن آب گرم و نمک نیز باید بنشینید.
منبع: پزشک آنلاین