سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

من21ساله مجرد حدود50روزه پرتز سینه گذاشتم.اما گهگاهی که دستامو به سمت بالامیکشم سینه هام تیرمیکشن. طبیعیه؟ و یک سوال دیگه وقتی دولامیشم وجود پرتزو که بامن میاد پایین رو حس میکنم.این مشکل برطرف میشه؟ آیاسینه هام نرم میشن الان خیلی سفته واینکه احساس سینه کی برمیگرده چون کاملا بی حسه توروخدا جواب بدید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
مواردی که سوال نموده اید کاملا طبیعی و خصوصیت عملتان است نگران نباشید تمامی موارد با گذشت زمان بهبود می یابد.
منبع: پزشک آنلاین