سه‌شنبه، 19 شهريور 1392

پرسش :

من دچار عدم تقارن صورت وسر هستم یعنی نیمه چپ صورت وسر با نیمه راست صورت وسر با هم تقارن ندارند(نیمه چپ صورت وسر نسبت به نیمه راست صورت وسر رشد بیشتری کرده) .خواستم بدونم این مشکل قابل رفع هست؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
با انجام ارتودنسی و جراحی های وسیع فک تا حد قابل ملاحظه ای عدم قرینگی صورت اصلاح می شود ولی هیچگاه نتیجه صد در صد نخواهد بود.
منبع: پزشک آنلاین