چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

پسر 21 ساله ای هستم که 8 ساله مبتلا به زنیکوماستی ام دکتر هم رفتم که گفت بخاطر بلوغه و به مرور خوب میشه متاسفانه اینطور نشد حالا قصد دارم عمل کنم تو اینترنت عکس چندین نفر قبل و بعد از عمل رو دیدم بنظر من که بیشتر اونها انگار کامل سینه رو در نیاوردن چراکه انگار سینه عمل شده فقط نصف سینه حالت زننیکوماستی رو در آورده من می خوام اصلا عضوی بنام سینه نداشته باشم میشه کامل درش آورد ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
چگونگی جراحی و تعیین حجم بافت سینه که باید خارج شود وابسته به بررسی اندازه سینه و تناسب با تمامی بدن است که در معاینه قابل بررسی است . از آزرده گی روحی شما آگاه هستم ولی جراحی با رعایت تمامی نکات تکنیکی و شرایط بدنی افراد باید صورت گیرد.
منبع: پزشک آنلاین