چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

بینی من استخوانی و کمی قوض داره و کشیده است میخوام عمل کنم .اما نمیخوام جای بخیش معلوم بشه .بعضیها که بینی عمل کردن از داخل بخیه خورده. امکانش هست بینی منم از داخل بخیه بخوره از بیرون هیچی معلوم نشه -امکانش هست نوک بینی که عمل میکنم مثل بینی خودم بشه.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
محل بخیه جراحی بینی با رعایت ظرافت در جراحی و همچنین در شرایطی با استفاده از کرم های مخصوص قابل توجه نخواهد بود و در طی جراحی بینی تمامی اجزاء بینی بر حسب ضرورت و به تناسب تغییر داده خواهند شد.
منبع: پزشک آنلاین