چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

من36سالمه 15روزه بوتاکس کردم ولی اثری از اون تو صورتم ظاهر نشده خط اخمم در حالت عادی معلوم نبود ولی بعد از بوتاکس عمیقتر شده برای ترمیم رفتم ولی باز فرقی نکرده به نظر شما مشکل چی میتونه باشه آیا دوباره میتونم برم برای ترمیم تزریق کنم یا باید 3ماه بعد برم.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
ممکن است شرایط نگهداری بوتاکس در سرما رعایت نشده باشد و اثر دارو کاهش یافته است. بهتر است بعد از 3-4ماه مجدد اقدام کنید.
منبع: پزشک آنلاین