چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

آیاعفونت گوش برای عمل جراحی زیبایی بینی مشکلی ایجاد می کند.من گاهی احساس میکنم ازداخل گوشم ضربه هایی وارد میشود درهوای سردهم دردمیگیرد با اینکه آنتی بیوتیک مصرف کرده ام تقریبا یک هفته دیگر عمل بینی دارم آیامشکلی ایجادمیکند؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
بهتر است در زمان جراحی بینی هیچ کانون عفونت فعالی در بدن و سر و گردن وجود نداشته باشد.
منبع: پزشک آنلاین