چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

در عمل اتوپلاسی امکان چسبیدن کامل گوش به سر وجود دارد و آیا امکان اصلاح چینهای گوش وجود دارد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر احمد رضائیان:
امکان اصلاح بسته به میزان عدم تطابق با وضعیت طبیعی دارد. هر دو مورد امکان دارد اما بسته به بیمار یک سری از این موارد مناسب نیست، به طور مثال زاویه طبیعی 25تا 35 درجه می باشد و فاصله نرمال گوش 15 تا 20 میلی متر می باشدو اصلاح در جهت طبیعی به نظر رسیدن می باشد.
منبع: پزشک آنلاین