چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

من 28 سالمه سینه هام شل و افتاده هستن میخواستم یه کرم یا لوسیون گیاهی معرفی کنین و آیا ضرری دارن و اینکه در عمل سینه برای رفع افتادگی فقط سینه رو بالا میکشن و با بیهوشیه کامل هست؟و آیا افتادگی سینه ارثی هست؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
لسیون ها و کرم ها نمی توانند مشکل شما را برطرف سازند و شما نیازمند عمل زیبایی سینه ها هستید که با بیهوشی صورت می گیرد.این مشکل تنها ارثی نیست و عوامل مختلفی می تواند باعث بروز این مشکل گردد.
منبع: پزشک آنلاین