چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

33 ساله هستم وقتی میخندم دور چشمم وحشتناک چروک میشه از همون نوجونی شروع شد تا الان که دیگه خطوط چروک های دور چشمم حتی وقتی نمیخندم هم مشخصه میخواستم ببینم عمل لیفتینگ میتونه کمکم کنه به چه شکلی است کجای صورتم سوچور میخوره آیا جای سوچوراش مشخص میشه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
برای حل مشکلتان پیشنهاد ما تزریق بوتاکس است و توصیه ای به عمل نداریم.
منبع: پزشک آنلاین