چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

دختری 31 ساله هستم بالای چشمم زیر ابرو پف دارم البته تقریبآ از ابتدا داشتم. اذیتم میکنه میتونم توی این سن عمل کنم.؟توی قیافم خیلی تاثیر داره.قیمت عمل چه قدره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
این عمل محدودیت سنی ندارد و در هر سنی اگر پزشک جراح تشخیص عمل دهد می توان این عمل را انجام داد.این عمل تاثیری بر روی فرم چشم ها و ابروها نداشته و تنها پف پلک را از بین می برد و چشم ها را 10 سال جوانتر می کند.تمام هزینه ها با معاینه و مشاوره حضوری تعیین می شود.
منبع: پزشک آنلاین