چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

من هر دو فکم و چانه ام نیاز به جراحی داره و پزشکم گفت برای زیباییت حتما باید جراحی کنی جراحم به من گفت شما هم از پروتز چانه میتونی استفاده کنی هم از جنیو پلاستی،هر کودومو که خواستی حالا به نظر شما از نظر زیبایی کدام یکی بهتر است و من قشنگ تر می شم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
اگر زیبایی شما با عمل پروتز چانه حاصل شود عمل خوب و موثری است و دوران نقاهت راحت و کوتاهی دارد.
منبع: پزشک آنلاین