چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

خواهرم حدود یک ساعت پیش ماساژ بینی داشت والان سر درد شدید دارد بخاطر سر دردی که دارد به یاد ندارد که چند بار در روز باید ماساژ دهد .وبرای سر دردی که دارد مسکن نیاز دارد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
این درد به خاطر ترس و منقبض نمودن صورت حین ماساژ می باشد و جای نگرانی ندارد.قرص مسکن مصرف نمایند و استراحت کنند.ماساژ آموزش داده شده بایستی روزی 10 بار هر بار به مدت 30 ثانیه انجام گیرد.
منبع: پزشک آنلاین