چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

شما خودتون چه بینی رو بعد از عمل و پایان مهلت درمان(6 ماه یا1 سال)شامل عمل ثانویه میدانید ؛مثلا یک کم به طور مختصر عدم قرینگی یا فرورفتگی را شامل عمل می دانید؟ یا به طور کلی در عمل جراحی بینی؛به طور کل بینی قرینه و حالت خیلی نرمال و صاف پیدا میکند یا مختصری عیب عادی هست.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
بایستی بینی کاملا بررسی شود تا جراح بتواند تصمیم بگیرد که نیاز به عمل ثانویه دارد یا نه.عدم قرینه بودن یا فرورفتگی های جزیی هیچگاه علتی برای عمل ثانویه نیست و عمل ثانویه دارای ریسک بالایی نسبت به عمل اول است.بینی بعد از عمل هیچگاه به نمره 20 نمی رسد و معایب جزیی در بینی باز هم به چشم می خورد. شما بایستی بر روی میزان بهبودی شکل بینی با قبل از عمل تاکید نمایید.
منبع: پزشک آنلاین