چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

خانم 29 ساله متاهلی هستم که قصد بارداری دارم. با توجه به اینکه در زمان بارداری بینی خانم حامله بزرگ می شود شما توصیه می کنید که عمل رینو قبل از دوران بارداری انجام گیرد یا بعد از بارداری و زایمان؟ لطفا در صورت امکان در مورد انجام عمل در دوران شیردهی توضیحاتی ذکر بفرمایید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
عمل زیبایی بینی با حاملگی تداخلی ندارد و فقط کافی است فاصله زمانی این دو 6 ماه باشد.در شیردهی مشکلی برای عمل وجود ندارد و 6 ساعت بعد از به هوش آمدن می توانید کودکتان را شیر دهید.
منبع: پزشک آنلاین