چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

من2ماه پیش عمل رینوپلاستی کردم ودکترم گفت 40روز چسپ بزنم والان که دو هفته از اون 40روز میگذره بینیم روز به روز بیشتر ورم میکنه ودکترم مسافرته من خیلی نگرانم آیا اگه دوباره چسپ بزنم این ورم از بین میره یا راه دیگه ای وجود داره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
روش ما بعد از عمل بینی 4 ماه چسب زدن بینی است ولی هر کسی بایستی با روش پزشک جراح خودش مراقبتهای بعد از عمل را انجام دهد .بنابراین بایستی با پزشک جراح خودتان مشورت نمایید و راهنمایی ما نمی تواند مفید باشد.ورم بینی تا یکسال مرتبا در حال کاهش و افزایش است ولی اکثرا جای نگرانی ندارد و برطرف می شود.
منبع: پزشک آنلاین