چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

حدود 10 ماه پیش عمل رینو انجام داده ام اما با گذشت این زمان سمت راست بینی من نسبت به سمت دیگر فرور رفتگی کمتری دارد. دست که میکشم احساس میکنم غضروف های این قسمت نسبت به سمت دیگر کمتر دستکاری شده است به گونه ای که سبب شده است بینی من نوعی عدم تقارن داشته باشد و فرورفتگی دوطرف یکسان نباشد.علت چیست؟چه باید بکنم..واقعا راهی برای حل این مشکل هست؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
اکثر این نا صافی ها و عدم تقارن ها با گذشت زمان و ماساژ هایی که پزشک جراحتان در ویزیت های بعد از عمل می دهد برطرف می شود به پزشکتان مراجعه نمایید و نگران نباشید .
منبع: پزشک آنلاین