چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

اینکه گفته میشه 6 ماه بعد از عمل نوک بینی به میزان 25% طول بینی افت میکنه درسته یا خیر و فشار دادن انتهای پره میانی بینی میتونه به افت بیشتر نوک بینی (بیش از 2mm که فرمودین) کمک کنه یا خیر؟چون متاسفانه بینی من سربالا تر از اونی شده که با 2mm افت به حالت نرمال برگرده و مشخص بودن سوراخ های بینی از روبرو منو شدیدا نگران و نا امید کرده.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
دیده شدن سوراخ های بینی و فاصله لب و بینی با تغییراتی که بینی در 6 ماه پس از عمل میکند خیلی می تواند تغییر کند و در موقعیت شما اصلا جایی برای نگرانی نیست .اما با این حال باز هم با ماساژی که می گویید مخالفم و عقیده دارم که بایستی روند طبیعی بینی طی شود و بعد از یک سال تصمیم گیری نمود.
منبع: پزشک آنلاین