چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

پسری 21 ساله هستم قد185 وزن95 که سینه هام بزرگ هستش و همینم باعث اذیت من شده تصمیم گرفتم عمل لیپولیز کنم ولی میترسم عوارض داشته باشه یا مثلا بعد عمل باز سینه هام مثل قبل بشه اگه میشه یه توضیح مختصری در موردش بدین؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
از نظر شرایط فیزیکی مانند سن, قد و وزن محدودیتی برای عمل ندارید.عمل شما بسیار ساده و کاملا موثر می باشد البته روش درمانی ما عمل باز است و لیپولیز را تایید نمی کنیم و انجام هم نمی دهیم ولی مراجعین زیادی برای این عمل وجود دارد که همگی از نتیجه بعد از عمل راضی و خشنود می باشند.
منبع: پزشک آنلاین