چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

ماه پیش جراحی زیبایی بینی انجام دادم که کناره های بینی باز نشد الان عدم قرینه بودن سوراخها از لحاظ سایز ناراحتم میکنه و بشدت اعتماد به نفسم راکاهش داده وپزشکم میگه چون کناره ها باز نشده قبل از عمل هم سوراخهات قرینه نبوده. آیا راهی برای اصلاح آن وجود دارد؟ آیا نباید پزشک زمان جراحی عدم قرینه بودن سوراخها را اصلاح می کرد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
عدم قرینگی سوراخهای بینی از پدیده های شایع است که حتی قبل از عمل هم وجود دارد و بعضی اوقات هم قابل اصلاح با جراحی نیست .
منبع: پزشک آنلاین