چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

پسر من 6 سال دارد و فک پایینی ایشان در حال بزرگ شدن می باشد (حرکت به سمت جلو )چگونه می توانم از پیش روی فک پایینی اش جلو گیری کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
اگر میزان جلو آمدگی فک پایین کم باشد . میتوان با اقدامات ارتودنسی ( Chin cup ) از آن جلوگیری کرد گرچه اثر آن قطعی نیست ولی اگر میزان آن زیاد باشد باید صبر کنیم تا پس از سن بلوغ با جراحی آن را اصلاح کرد.
منبع: پزشک آنلاین