چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

3هفته و2روزپیش عمل زیبایی بینی داشتم البته سمت چپ بینیم هم انحراف داشت که همزمان باعمل زیبایی این موردهم انجام شدالان اگه بادست سوراخهای بینی روبه طرف هم جمع کنیم اشکالی داره؟ و همینطوراحساس میکنم سمت راست نوک بینیم بزرگترازسمت چپ اون هست واز طرف نوک بینی حالت وفرم بینیم احساس میکنم به سمت راست تمایل داره اما این تمایل کم هستش ممکنه بعد از اتمام ورم این کجی نوک بینیم رفع بشه؟ این نشونه هایی که گفتم به نظرتون ممکنه بعد از چند ماه رفع بشه یانه؟ خواهش میکنم راهنماییم کنین لطفابهم بگین بایدچه کارکنم اصلا به بینیم دست نذارم برا این کجی؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
جای هیچگونه نگرانی ای وجود ندارد این موارد گفته شده اکثرا تا 90% بعد از فروکش کردن ورم ها در 6ماه پس از عمل از بین خواهد رفت شما تنها توصیه های جراح خودتان را رعایت نمایید تا بهترین نتیجه را بگیرید.
منبع: پزشک آنلاین