چهارشنبه، 20 شهريور 1392

پرسش :

من دو ماهی میشه عمل جراحی بینی انجام دادم ولی سمت چپ یه فرو رفتگی داره که توی نیم رخ کاملا پیداست وبه خاطر این موضوع گاهی اوقات می شینم گریه میکنم میشه قبل از 6 ماه عمل کنم ؟چه عوارضی داره؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
دو ماه برای نتیجه گیری شکل نهایی بینی بسیار زود می باشد حداقل 6 ماه تا یک سال زمان نیاز دارد تا تورم ها فروکش کند و این امر با گذشت زمان و فروکش کردن تورم ها حتما بهتر خواهد شد.عمل ثانویه حتما بایستی با گذشت 12 ماه از عمل اول صورت گیرد تا پوست آمادگی عمل را پیدا کند.
منبع: پزشک آنلاین