يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

یک ماه از عملم گذشته شنبه برای معاینه اومدم خدمت شما درمورد حمام رفتنم چیزی بهم نگفتید آیا با نظم خاصی باید برم حمام بازم (یک روز در میان )یانه؟همچنین نباید ماساژ بدم بینیما چون دراین باره حرفی نزدین؟و میتونم بعداز1ماه ورزشهای آرام بخصوص دوچرخه سوای بارعایت امنیت و به آهستگی انجام بدم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
برای حمام و تعویض چسب دیگر نیازی به برنامه مرتب نمی باشد و پس از یک ماه هم هر روز و هم یک روز در میان می توانید حمام رفته و چسب را عوض نمایید. اگر در مورد ماساژ برای شما گفته نشده چون نیاز نداشته اید اینها بر حسب نیاز افراد می باشد. در مورد ورزشم متاسفانه فعلا نمی توانید چون دوچرخه سواری به بینی آسیب می رساند.
منبع: پزشک آنلاین