يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

در بعضی افرادی که جراحی زیبایی بینی داشته اند کجی بینی محسوس است این امر ناشی از مراقبت ضعیف است یا بستگی به مدل بینی دارد؟در واقع می خواهم بدانم آیا ممکن است بینی من نیز با وجود مراقبت مناسب بعد از جراحی کج به نظر بیاید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
به غیر از مواردی که ضربه به بینی وارد میشود سایر موارد کج شدن پس از عمل وابسته به میزان و شدت انحراف و همچنین علت انحراف و تکنیک های جراحی به کار گرفته شده است.
منبع: پزشک آنلاین