يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

من خیلی دلم می خواد در حد چند میلی متر ابروهام بالا تر بره....25 سالمه هیچ چروکی در قسمت پیشانی ندارم کلیپ تزریق بوتاکستونو دیدم قسمتی از اون خیلی توجه منو جلب کرد....شما فرمودید اگه تزریق مکررا انجام بشه ما %20 تا 30% از تاثیرو به صورت دائمی داریم...می خواستم برام توضیح بدید آیا با تزریق بوتاکس عدم قرینگی ابروها رو هم میشه اصلاح کرد؟ چند بار تزریق باید انجام بشه؟ به چه فواصلی؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
عدم تقارن دو نیمه صورت و بدن در همه افراد وجود دارد و اصلاح ابرو تا حدی امکان پذیر است. فواصل تزریق 5 تا 4 ماه است.5 تا 6 تزریق.
منبع: پزشک آنلاین