يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

من 25 سال سن دارم و در 5 سالگی به خاطر یه بی احتیاطی ساده از پله می افتم و صورتم 32 تا بخیه می خوره. 7 سال پیش یه جراحی پلاستیک رو صورتم انجام دادم ولی فرقی نکرد.سه سال بعدش رفتم پیش یه دکتر دیگه و گفت باید 3 دفعه روی صورتت لیزر انجام بدم. بعد از 1دفعه از لیزر چون دیدم تاثیری نکرده دیگه ادامه ندادم. این زخم روی بینیم خیلی اذیتم میکنه، ازتون میخوام اگه راهی برای حل مشکل من به ذهنتون میرسه منو راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
واقعیت این است که تمامی درمان ها نسبی است و با محدودیت همراه است. با وجود درمان های متعدد موجود باز هم بخشی از آثار ضایعات باقی خواهد ماند.
منبع: پزشک آنلاین