يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

من ۱۰ سال پیش بینی ام رو عمل کردم،خدا رو شکر مشکل خاصی پیدا نکرده ،تنها نگرانی ام در مورد سر بینی ام هست !امکان داره که سر بینی شروع به افت کردن بکنه و به طور کلی نتایج عمل به مرور روند نزولی پیدا کنه؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر شهریار لقمانی:
نتیجه عمل رینوپلاستی با گذشت زمان اصلا خراب نمی شود و افت نمی کند مگر در مواردی که بی احتیاطی صورت گیرد و یا بینی دچار حادثه و یا ضربه شود.بنابراین جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد.
منبع: پزشک آنلاین