يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

پسری 22 ساله هستم که از ژینوماستکی شدید(بزرگی سینه ) رنج میربم میخواستم بپرسم بعد از عمل تا چه مدت باید سینه هامو ببندم یا از گن استفاده کنم و در صورت نبستن چه اتفاق خاصی میفته؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
بر اساس حجم سینه و روش درمان(ساکشن و یا برش جراحی) از 2-4 هفته پوشیدن گن نیاز است.در صورت عدم استفاده احتمال تجمع خون و مایعات بافتی وجود دارد. منبع: پزشک آنلاین