يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

پسری هستم 23 ساله که حدودا 4 سال پیش جراحی بینی کردم . بینیم گوشتی بود . بعد 4 سال هنوز هم ورم بینی شدید دارم . این ورم خیلی بد فرمه و هر روز کم و زیاد می شه . چند بار پیش متخصص رفتم ولی گفتن درمانی وجود نداره. نظر شما چیست؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر محمدرضا بیگدلی:
چنانچه در جراحی بینی گوشتی با پوست ضخیم نکات مهمی مثل محدودیت در کوچک کردن ابعاد غضروف و استخوان بینی رعایت نشود چنین سیر پس از جراحی کاملا" قابل پیش بینی خواهد بود. در بعضی شرایط با رفع عدم تناسب ابعاد غضروف و استخوان بینی نسبت به پوست باقی مانده و تا حدی اضافه کردن به غضروف بینی مشکل قابل رفع می باشد.
منبع: پزشک آنلاین