يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

دختر22 ساله هستم . فکم کلا کوچک است وقتی دندانهای دائمی درمیامد چهار تا پرمولر1 را کشیدم. فک بالای من کمی بصورت نوک تیز است منظورم این است که از نمای روبرو قوس وسیعی دیده نمیشود! الان بخاطر کشیدن همان دندانها کمی بین نیش و پره مولر و نیش و لترال در بالا فاصله هست. درکل لبهای کوچکی دارم و وقتی میخندم دوگوشه لبم بالا میرود.لطفا راهنمایی کنید؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
در مواردیکه قوس فکی کوچک است نباید دندانهای پرسود کشیده شوند و باید با جراحی فک عرض قوس را زیاد کرد تا دندانها در قوس زیباتری دیده شوند .
منبع: پزشک آنلاین