يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

پسر27ساله هستم.مادرزادی شکاف کام و نبود ریشه دندانی داشتم، به طوریکه فک بالام تاحدودی کم اثره. یک سال پیش شکافم را عمل کردم .حالا واسه فک بالام میخوام راهنمایی کنین تا با هزینه ای کم بتونم دندان مصنوعی بگذارم. ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
بهترین راه درمان ایمپلنت است و می توانید در دانشکده دندانپزشکی اصفهان با هزینه مناسب تر اقدام به درمان کنید .
منبع: پزشک آنلاین