يکشنبه، 24 شهريور 1392

پرسش :

اگر کسی عمل فک انجام داده باشه همزمان استخوان چانه هم کمی به جلو کشیده شده باشه ولی رضایت کافی از چانه نداشته باشه میتونه همزمان با عمل بینی تغییری هم در چانه ایجاد کنه؟ ( صرفاً برای برجسته تر کردن چانه ) و از روشهای موجود ( پروتز ، ژل و... ) کدامیک برای چنین فردی مناسب است؟ در صورت امکان هزینه روشهای مختلف رو هم ذکر کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر بیژن موحدیان:
استفاده از ژل و پروتز را جهت جراحی چانه اصلا توصیه نمی کنم ولی با جراحی روی استخوان چانه (genioplasty) همزمان با جراحی بینی موافقم .
منبع: پزشک آنلاین